Apa Perla Moldovei este o apă oligominerală natural alcalină, având pH-ul cu valoarea 8,8. Alcalinitatea este dată de tulpina bicarbonatului de sodiu (NaHCO3) care se găseşte natural în această apă rară. Extrasă de la 210m adâncime, apa Perla Moldovei nu este supusă niciunui proces care să-i modifice compoziţia chimică sau alcalinitatea, fiind îmbuteliată în aceeaşi stare în care se găseşte şi în adâncuri.
Conform buletinului de analiză numărul 1045-1047, eliberat de Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Buzău pe data de 23.07.2013, apa Perla Moldovei prezintă următoarele caracteristici:
- nitriţi: sub 0,001 mg/l (limita maximă de admisibilitate pentru consumatori este de 0,5 mg/l);
- nitraţi: sub 0,6 mg/l (limita maximă de admisibilitate pentru consumatori este de 50 mg/l).
Apa Perla Moldovei este foarte plăcută la gust şi proprietăţile ei fizico-chimice o recomandă pentru consumul zilnic, fără restricţii.
Preluat: http://perlamoldovei.ro