Terapia Gerson

Atlasul de sănătate vă prezintă Terapia Gerson, poate cel mai eficient program de nutriție pentru prevenirea și tratarea cancerului și a altor boli grave.

Medicina moderna a facut progrese imense. Cu toate acestea, nu a reușit să învingă cancerul, boala nemiloasă care face milioane de victime în fiecare an, la nivel mondial.

Și totusi, dr. Max Gerson (1881-1959) ne-a oferit o rază de speranță, prin terapia alternativă care îi poartă numele. În 1958, el a fost primul medic din lume care a spus despre cancer că ar fi cauzat de mai mulți factori independenți. Dintre cei 49 de astfel de factori identificați până în prezent (deficiențele de nutriție, radiațiile de diverse tipuri, ingerarea aditivilor alimentari, stresul cronic, consumul de tutun și de alcool etc.), in mod surprinzator, alimentele toxice fac cel mai mare rău. Peste 70% dintre tumorile maligne sunt cauzate, într-un fel sau altul, de ceea ce mâncăm. Tocmai de aceea, Terapia Gerson are la bază o dieta care include fructe si legume proaspete, cultivate organic, și 13 pahare de sucuri proaspete pe zi, la intervale fixe.

Dupa 70 de ani de la apariția terapiei, timp în care mii de pacienți au fost tratați cu succes, fiica dr. Gerson, Charlotte, ea însăși terapeut în medicina alternativa, împreună cu dr. Morton Walker oferă și mai multe informații despre efectele puternice de vindecare ale fructelor și legumelor organice în cartea publicată în februarie 2013 la editura Litera (vezi foto).

Află:

  • cum să învingi cancerul schimbând chimia organismului;
  • cum să prepari sucuri prin tehnici speciale pentru a le maximiza puterea de vindecare;
  • cum să scapi de alergii, obezitate, hipertensiune, SIDA, lupus și alte boli;
  • ce suplimente întăresc sistemul imunitar.

Terapia Gerson – cea mai buna metodă pentru oricine a spus vreodata „Vreau să mă fac bine. Arată-mi cum“. A funcționat și pentru alții, va funcționa și pentru tine! Învinge boala cu ajutorul Terapiei Gerson!

Sursa: www.elefant.ro
The acclaimed Charlotte Gerson (daughter of Dr. Max Gerson) delivers a 3 hour long talk on the Gerson Therapy.
Brought to you by CNM – The College of Naturopathic Medicine

7287 Total Views 1 Views Today

Leave a Reply

Your email address will not be published.