Sănătate și educație

Se pare că omenirea nu a înțeles sensul unității. Formele actuale de unire sunt doar un pretext pentru a promova sclavia într-o formă modernă, actualizată. Ele nu sunt uniri bazate pe sinceritate, corectitudine, altruism și conviețuire în bune relații pe picior de egalitate. Deși pe tărâmul dacilor – în prezent, o parte din acesta fiind în România, iar restul la vecini – populația a vorbit în dialecte diferite, a avut obiceiuri diferite… au fost uniți de mai marii noștri conducători în mai multe rânduri. Oare cum au procedat Burebista și Decebal? Oamenii au avut un țel comun, acela de a supraviețui cotropitorilor și calamităților, dar și de a prospera, pentru binele tuturor. Puterea este a mulțimii, dar și a oamenilor inteligenți și înțelepți, iar atunci când mulțimea este formată din aceștia este și mai bine. Trebuie să deschidem ochii întregii lumi. Numai așa putem forma o comunitate puternică care să conteze.

Am fost învățați că binele mereu învinge. În viață, de cele mai multe ori se întâmplă invers. Vă propun să vă răspundeți la o întrebare. Ați ales tabăra corectă? Înainte de a vă da răspunsul, căutați în interiorul vostru latura care ne definește pe noi toți ca fiind umani. Curioșii nu mor repede, ci au șanse să supraviețuiască și ei și genele lor. Căutați informații din cât mai multe surse. Faceți schimb de informații. Dați dovadă de altruism, bunătate și iubire!

Regula de aur a celor care ne conduc este „divide et impera”. Este mai ușor să conduci oamenii în direcția dorită, chiar dacă aceasta este greșită și să te folosești de ei atunci când nu formează un întreg, nu simt că aparțin unui pământ, unei familii pentru care să-și dea și viața. În accepțiunea lor, noțiunea de patriotism este depreciată. Acum anormalul a devenit normal, iar cei încă normali sunt blamați. A devenit normalitate ca un copil să fie „crescut” doar de mama lui, care pleacă la serviciu și îl lasă în grija străinilor sau al bunicilor, dacă îi mai are – și asta pentru că femeile nasc din ce în ce mai târziu, pentru că sunt îndoctrinate că trebuie să fie independente și să aibă o carieră înainte de a avea un copil. Așa dispare celula societății, familia. Familia este cea care oferă educația de bază a următoarei generații, temelia pe care se putea clădi aceasta.

Ne confruntam cu următorul fenomen: lipsa educației în primii 6 ani, iar ulterior, ridiculizarea adevărului, suprimarea lui și repetarea obsesivă a unor minciuni. Aceasta este rețeta perfectă de manipulare în masă, în interesul celor puțini, ascunși și atotputernici.

Oamenii nu se schimbă decât în urma unui șoc puternic, un accident, o traumă. Dacă le repeți de mii de ori pe zi ce să gândească devin hipnotizați și nu ai nicio șansă de a-i face sa vadă adevărul nici cu dovezi științifice palpabile. Ei vor respinge din start orice altă variantă decât aceea care le-a fost servită drept adevăr suprem și își vor canaliza aproape toată energia în căutarea de scuze și prea puțin în găsirea de soluții.

1. Dacă sănătatea și educația și-ar da mâna și dacă ar fi reprezentate de persoane de bună credință, atunci medicii ar fi plătiți invers proporțional cu numărul de pacienți. Multe boli ar dispărea definitiv, iar restul ar fi într-un număr redus, ar fi cazuri rare sau accidentări. Alegeți educația!

2. Prevenția este mult mai ieftină, dar pentru asta este nevoie de educație corectă. Ea stă la baza rezolvării tuturor problemelor. Ea trebuie deparazitată prin orice metode, altfel nimeni nu va înțelege cu ce probleme reale ne confruntăm. Căutați neîncetat adevărul!

3. 90% din resursele planetei sunt deținute de 10% din populația ei. Sistemul financiar este un instrument de opresiune și facilitează sclavia modernă. Se restrâng șansele de supraviețuire în afara acestui sistem incorect. „Banul este ochiul dracului”. Motivația nu trebuie să fie dată de bani, ci de pasiune. Alegeți pasiunea!

4. Obstacolele sunt provocări care ne motivează să ne perfecționăm neîncetat pentru a supraviețui, dar mai ales pentru a prospera. Acceptați provocările!

5. Mișcarea este esența vieții. Nu mă refer doar la mișcarea fizică fără de care sănătatea noastră ar fi afectată. Când sunteți pe un drum bun, nu vă opriți!

Nu mai fiți naivi. Nimeni în afară de părinții voștri nu vă vrea binele. Toată lumea își urmărește interesul. Pentru sistem nu ești om independent și inteligent, ești doar un număr. Trăim vremuri tulburi, în care sistemele create să te apere, să te protejeze nu își mai îndeplinesc menirea.

1. Medicii sunt vânzători de medicamente.

2. Sistemul educațional îți oferă tot soiul de informații în detaliu, dar nu îți oferă răspuns la întrebări de bază: cum te hrănești, cum îți câștigi existența, care este rolul existenței tale.

3. Justiția nu-ți face dreptate.

4. Alimentele și mediul devin tot mai toxice.

5. Apărarea e „praf în ochi”.

Avem de-a face cu schimbări climatice dramatice, capabile să pecetluiască VIAȚA pe Pământ. În acest context avem nevoie de lideri adevărați, care să restabilească ordinea, să ne adune pe toți la un loc și împreună să găsim cele mai bune soluții de ieșire din acest impas. Situația în care suntem acum nu ar fi trebuit să existe nici ca scenariu de film SF. Acest scenariu este grotesc, nebunesc, cum numai un psihopat poate debita. Partea proastă este că psihopații par sănătoși și au o imagine bună în fața celorlalți.

“Dacă vrei pace pregătește-te de război”, altfel vom rămâne sclavi pe viața și noi și copiii noștri și vom risca să devenim dispensabili.

Acum, mai mult ca niciodată, trebuie să fim uniți!

1744 Total Views 1 Views Today

Leave a Reply

Your email address will not be published.