Aloe Ever-Shield®

Poate aţi mai auzit expresii de genul „frumuseţea provine din interior” sau „un corp sănătos se dezvoltă armonios”. Este adevărat! Mirosul neplăcut al transpirației, în special la bărbați, poate fi diminuat prin exerciții de cardio, saună, alimentației sănătoasă, saturația cu apă a organismului. Cu toate aceste măsuri luate el nu dispare complet. Atunci poate fi estompat utilizând un deodorant.

Sursa: atlasuldesanatate.ro

Atlasul de sănătate vă prezintă Aloe Ever-Shield® de la firma Forever Living Products®

  • Nu conţine săruri de aluminiu
  • Nu pătează hainele
  • Se poate utiliza imediat după epilare
  • Consistenţă densă

Prezentare generală

  • Când temperatura este ridicată, iar „presiunea” pe umerii tăi este în creştere, ai nevoie de încredere în tine pentru a te simţi proaspăt precum la începutul zilei. Aloe Ever-Shield Deodorant Stick asigură o protecţie eficientă, timp de 24 de ore împotriva mirosului neplăcut al transpiraţiei. Poate fi aplicat după îmbăiere sau imediat după epilarea cu ceară fără a provoca usturime. Produsul se aplică uşor şi nu pătează îmbrăcămintea. Forever Living Products vă oferă proprietăţile deodorante ale Aloei vera într-o formulă ce nu conţine substanţele nocive, întâlnite în compoziţia altor produse de gen, ce pot dăuna sănătăţii pielii.
  • Formula sa delicată, pe bază de gel stabilizat de Aloe vera, nu conţine nici una dintre sărurile de aluminiu prezente în multe produse similare existente pe piaţă.

Ingrediente

Propilenglicol, apă demineralizată, stearat de sodiu, Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), parfum, triclosan.

Masă netă: 92,1 g

Administrare

A se folosi zilnic, în regiunea axilară prealabil curăţată, pentru a menţine senzaţia de proaspăt şi curat.

Sursa: www.foreverliving.ro

2935 Total Views 1 Views Today