Cum sa mori mai repede

Pe pagina web www.e-uri.ro am găsit câteva sfaturi care te ajută prin ignoranță și mândrie să mori cât mai repede. Dacă nu vrei să se întâmple asta, încearcă să fii mai atent la ce bagi în gură. Dacă nu îți pasă, trebuie să știi că toate aceste boli îți vor oferi o lungă perioadă de timp de suferință înainte de a muri și nimic nu va putea întoarce timpul. Toate medicamentele se ocupă de simptome, iar în cel mai bun caz îți mai dau câteva zile de răgaz.

©atlasuldesanatate

Avem câteva sfaturi pentru cei care vor să moară mai repede. Nu este o greșeală aici, chiar avem sfaturi utile!

  1. Cumpărați cât mai multe produse care conțin E-uri
  2. Cumparați și consumați produse fără să va uitați pe etichetă
  3. Mâncați cât mai multă mâncare de la fast-food și semipreparată
  4. Consumați cât mai multă carne, are adrenalină, hormoni de creștere și antibiotice.
  5. Folosiți cât mai mult cuptorul cu microunde
  6. Începând cu ianuarie 2011, căutați produsele care au pe etichetă cuvintele “Codex Alimentarius”, conțin cu siguranță “Initium”
  7. Fiți fideli unor anumite mărci și certați-vă cu ceilalți, pentru că ce consumați voi este cel mai bun
  8. Căutați și consumați produsele cu: glutamat monosodic, nitriți de sodiu și potasiu, aspartam, zaharină, sorbitol
  9. Consumați cât mai multe din următoarele produse: alcool, tutun, cafea și orice alt produs care vi se pare interesant sau nou.

Întâi veți avea tot felul de simptome, pe care doctorii vi le vor diagnostica ca boli și veți incepe să luptați contra lor prin medicamente și tratamente naturiste. Vă veți întreba atunci cum de ați ajuns în situația aceasta, de ce tocmai vouă vi se întamplă. Prea târziu, bolile s-au instalat, nu mai sunteți în perioada de garanție, la service nu mai au piese compatibile pentru corpul vostru.

Fiți în continuare impasibil la informațiile din internet și presă. Continuați-vă viața în același stil, fără a încerca o schimbare în modul de alimentare. Afirmați că un anumit produs nu are nici o influență asupra stării de sănătate după ce l-ați consumat. Uitați de mod de viață echilibrat și experimentați cât mai mult.

Succes la cumpărături și consum!

Sursa: www.e-uri.ro

4978 Total Views 3 Views Today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *