Scapi de răceală în 5 minute

Atât despre banala răceală cât și despre puternicele gripe, bătrânii spun că trebuie să-și facă damblaua două-trei săptămâni, timp în care ai febră, ai frisoane, te doare gâtul, ai nasul înfundat, tușești, ai greață, ai amețeală… Remediul fără medicamente constă în doi pumni de cătină stoarsă la Angel Juicer împreună cu mere pentru gust și morcovi pentru a lungi sucul. Fără mere și morcovi sucul este greu de băut datorită uleiului și a gustului acru.

IMAG3519

Sucul poate fi păstrat la frigider în sticlă umplută până la capac pentru o zi sau două, însă pentru rezultate mai bune ar fi bine să sporiți cantitatea de cătină până la 20% și, iar sucul rezultat să îl consumați imediat după stoarcere.

La cinci minute de la consumarea sucului pe stomacul gol, recomandabil dimineața, încep să dispară efectele virozelor respiratorii clasice cu desfundarea nasului. Peste noapte scade sau dispare complet febra. Iar dacă repeți tratamentul de două-trei ori boala dispare complet.

Suc de morcovi mere si catina

Un gram de prevenție face cât o tonă de medicamente!

Interesant este faptul că acest tratament poate funcționa preventiv, acționând ca un scut împotriva virozelor respiratorii clasice. În acest caz nu este nevoie să consumați cantități mari de cătină și nici trei zile la rând cum este în cazul în care sunteți deja bolnav.

Sănătate!

2575 Total Views 2 Views Today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *