Raw Vegan

Cum să te bucuri mai mult și mai bine de viață?

Pot să-ți garantez cu o mână pe biblie și alta pe inimă că dacă adopți o dietă Raw Vegan cu maxim 2 mese pe zi

– una de fructe sau suc natural dimineața (exemple: mar+morcov, gutuie+morcov, mar+țelină+morcov)

– și una de legume seara (exemple: salată de roșii+ardei+castraveți, salată de varză roșie+gogoșari/ardei capia, salată de mangold+kale+pătrunjel+ardei gras+suc de roșii)

îți păstrezi sănătatea, îți depășești recordurile fizice și intelectuale, devii mai inteligent, ajungi să ai greutatea corporală potrivită staturii tale, întinerești un pic, te bucuri mai bine de viață și trăiești mai mult. Piesa de rezistență este că spre sfârșitul vieții vei putea să te gospodărești singur, fără ajutorul altora.

Mâncăm fructele dimineața deoarece stomacul este gol – astfel scade perioada de procesare a acestora, dar totodată și pentru că avem nevoie de energie pentru întreaga zi. Transformăm fructoza în energia sub formă de glucoză, glicogen și grăsime pentru a o folosi ulterior în activitățile noastre zilnice.

Pectina din fructe precum gutuile și merele întârzie procesarea fructozei, astfel nivelul glicemic nu depășește un prag critic.

Sâmburii de la caise, mere, pere, gutui și altele asemenea conțin binefăcătoarea vitamină B17.

Salata este o completare a principalei mese, care este dimineața! Aceasta trebuie mâncată seara atât pentru că oferă mai puțină energie, cât și pentru timpul redus de procesare, putând astfel să avem un somn liniștit și un sistem digestiv sănătos.

Foarte rar se pot face shake-uri  dimineața din diferite pudre și semințe măcinate sau întregi, înglobate în lapte vegetal (exemple: pudră de roșcove+lapte de soia, lapte de migdale proaspăt+semințe de cânepă). Se pot adăuga semințe decorticate sau măcinate și în salate (exemple: semințe de in măcinate fin, semințe de cânepă decorticate, semințe precum floarea soarelui sau dovleac măcinate potrivit), însă în cantități foarte mici.

Dacă ești Raw Vegan ai un sistem digestiv sănătos și poți asimila eficient vitamina B12 din alimente. Vitamina B12 se găsește pe frunze crescute la sol. Astfel salata conține suficient B12.

O astfel de dietă ne oferă suficiente proteine pentru a fi sănătoși, excesul neputând fi stocat se elimină producând adevărate dezechilibre.

Raw Vegan este mai mult decât o dietă pe termen limitat, este un stil de viață. Poți să adopți acest stil de viață imediat sau treptat, în timp. Eu am ales varianta trecerii treptate la acest nou stil de viață, datorită neîncrederii în această opțiune, a obișnuinței și a celor din jurul meu care mă descurajau continuu. Este greu de acceptat că majoritatea se înșeală într-o privință atât de simplă asupra vieții. Există destule mărturii ale celor care au făcut această schimbare în viața lor, astfel încât, învățând din experiența lor să îți poți schimba viața imediat. Poate părea dificil în primele săptămâni, însă va fi extraordinar după.

Dieta Raw Vegan tratează diabetul de tip II și obezitatea. Postul negru (doar apă) vizează bolile autoimune. Ambele produc întărirea sistemului imunitar!

Fii inteligent! Succes!

Mărturii: https://annettelarkins.com/

409 Total Views 1 Views Today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *