Analizorul Quantum de Rezonanţă Magnetică

Corpul uman este un agregat format dintr-un număr foarte mare de celule ce se află într-o continuă mișcare, dezvoltare, diferențiere, regenerare, degenerare. Celulele se reînnoiesc prin diviziune celulară, 25 de milioane de celule se divid într-o secundă la un adult, iar la nivelul sângelui rata de multiplicare este de 100 de milioane de celule pe minut. În procesul de diviziune și creștere, electronii ce orbitează în jurul nucleelor sunt încărcați electric și se mișcă cu o viteză foarte mare, emițând constant unde electromagnetice.

Semnalele electromagnetice emise de corpul uman reprezintă starea specific a organismului uman din acel moment. Aceste semnale sunt diferite în funcție de circumstanțele în care corpul uman se află: sănătate, stare preclinică de boală, boală manifestată. Dacă putem sa determinam aceste unde electromagnetice specifice, putem sa determinam starea vitală în care se găsește corpul uman. Pornind de la acest principiu, acest dispozitiv colectează semnalele electromagnetice ale corpului pentru a analiza starea de sănătate în comparație cu datele oferite de calculator.

Medicina cuantică consideră că motivul fundamental al îmbolnăvirii noastre este ca spinul electronilor din afara nucleelor se schimbă, împreună cu orbita lor, aceasta implicând schimbarea atomilor, schimbarea biomoleculelor mici, schimbarea biomoleculelor mari, schimbarea celulelor și în final schimbarea organelor. Deoarece electronul este un corp încărcat electric, atunci când spinul și orbita electronilor aflați în afara nucleului se modifică, undele electromagnetice emise de atomi se vor schimba. Energia emisa de modificarea undelor electromagnetice apărute din cauza schimbărilor fizice și al stării nutriționale, este extrem de slabă, de ordinul nanogauss sau microgauss. Frecvența și energia câmpului magnetic slab al părului, determinată direct sau ținând un senzor în mână, sunt amplificate de un instrument și procesate de un calculator. Apoi sunt comparate cu spectrul de rezonanta al standardului cuantic al bolilor și cu indicatorii nutriționali setați în instrument, iar apoi este scoasă informația referitoare la valoarea cuantică, ce poate fi pozitivă sau negativă. Mărimea valorii cuantice indică natura și extinderea bolii și a nivelurilor factorilor legați de nutriție. În final rezultatele sunt analizate de un specialist. De exemplu, celulele canceroase sunt diferite de cele normale, și undele electromagnetice emise de celulele canceroase sunt diferite de undele electromagnetice emise de celulele normale. Rezonanta cuantica testează tumoarea emițând unda standard a celulelor canceroase către specimen. Dacă în corp exista celule canceroase, va apărea rezonanța și instrumentul va detecta semnalul. Cu cat există un număr mai mare de celule, cu atât este mai intens semnalul detectat, iar valoarea cuantică tinde spre partea negativă. Dacă nu exista celule canceroase, nu va apărea rezonanța, iar valoarea cuantică va tinde spre cea pozitivă. Funcționarea este similara cu principiul recepționării posturilor de radio. Există multe unde radio ce sunt emise pe diferite frecvențe. Dacă doriți să ascultați un anume post, puteți comuta radioul pe frecventa corespunzătoare, iar în acel moment apare rezonanța și așa puteți asculta postul de radio dorit.

„Quantum Analyzer de Rezonanţă Magnetică” face o apreciere preliminară a tendinței sau potențialului cât și a altor parametrii ai stării sub-clinice la nivelul organelor; detectarea timpurie a dezechilibrelor, ceea ce este foarte important pentru stabilirea din timp a tratamentului; mai are avantajul de a fi un test complet, non-invaziv, practic, simplu, rapid, economic, ușor de popularizat…

Sursa: manualul de utilizare al versiunii 3.1

Indicații

  1. Pentru rezultate cat mai corecte este bine sa nu consumați alcool, cafea și suplimente două zile înaintea realizării testării
  2. Dormiți bine și trăiți o viață cumpătata cu două zile înaintea realizării testării
  3. După o activitate fizică intensă este indicat să vă odihniţi 1-2 ore înainte de a începe evaluarea
  4. Testarea nu se va face imediat după ce ați luat masa.
  5. Testarea trebuie efectuată într-o cameră cât mai curată şi liniştită. Evitaţi prezenţa electronicelor.
  6. Îndepărtaţi articolele de metal şi dispozitivele electronice de lângă dumneavoastră.
  7. Aparatul nu poate fi utilizat de către persoanele cu stimulator cardiac şi persoanele care au implanturi metalice în organism
  8. Atunci când nu este folosit aparatul va fi păstrat închis, deconectat.
  9. Îmbrăcămintea trebuie să fie lejeră
  10. Fiți relaxaţi, nu vorbiţi şi staţi nemişcaţi pe parcursul examinării.

quantum-magnetic-analyzerNu există nicio contraindicație și niciun efect secundar provocat de folosirea acestui aparat. La vârste mici este o metodă excelentă de verificare a terenului alergic și a sistemului imunitar, fiind cunoscut faptul ca reacțiile alergice și infecțiile sunt destul de frecvente la copii. Acest tip de investigație cu biorezonanță este neiradiantă. Examinarea se face intr-o singura ședință și durează doar un minut. Un mare avantaj este acela ca rezultatele se primesc pe loc.

Cu ajutorul cercetării amănunțite și dezvoltării științifice, analizorul va face mari contribuții proiectului de sănătate umană și are o perspectivă de aplicare foarte vastă.

Ocupă-te din timp de sănătate!

Rezervă-ți un minut pentru tine!

Realizarea acestei analize este gratuită!!!

Explicațiile, îndrumările și interpretarea analizei în format digital vi se vor oferi de către persoane care au absolvit cursuri de specialitate și sunt certificate în acest sens.
Puteți solicita mai multe detalii accesând secțiunea CONTACT
14180 Total Views 1 Views Today

Leave a Reply

Your email address will not be published.