Apa cu lămâie și bircabonat de sodiu

Un PH acid omoară o categorie de paraziți, un PH alcalin omoară o altă categorie. În corpul nostru PH-ul variază de la o zonă la alta. Să te joci cu PH-ul înseamnă să riști să dezechilibrezi un sistem aproape perfect pe care noi nu-l putem încă înțelege pe deplin.

Dacă vrei să crești PH-ul în mod natural, renunți la acele alimente (dulciurile, carnea…) la care organismul face față cu greu consumând resurse importante de minerale cum este calciul. Dacă vrei să-l scazi e suficient să adaugi fructe cu PH ușor acid.

Apa cu bicarbonat de sodiu și lămâie nu se găsește în natură, din ce știu eu. Hai să nu stricăm ceva ce nu suntem în stare să reparăm.

Întoarcerea omului spre natură îi aduce satisfacții pe toate planurile pe termen lung.

Sistemul actual bazat exclusiv pe bani aduce satisfacții trecătoare, iar oamenii acestui sistem vor râvni la mai mulți bani sperând că așa vor găsi în sfârșit împlinirea. Acești oameni nu vor îmbrățișa niciodată cu adevărat fericirea. Ei niciodată nu vor aprecia ceea ce au la adevărata valoare și vor căuta necontenit să cumpere fericirea.

Indiciile pentru majoritatea răspunsurilor pe care le căutăm le vom găsi în natură. Natura a fost creată în mii și mii de ani în care divinitatea a căutat ECHILIBRUL.

© atlasuldesanatate.ro

2979 Total Views 5 Views Today

One thought on “Apa cu lămâie și bircabonat de sodiu”

  1. Pentru cancere insa este nevoie sa grabesti alcalinitatea corpului pentru o perioada de timp. Deci….apa cu lamiae si bicarbonate de sodiu!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *