Cum să scapi de dioptrii

În primul rând această tehnică este descrisă într-o carte a cărui autor dorește să-și păstreze anonimatul, și al cărui titlul nu o să-l dezvălui. Nu am dezvoltat eu acest tratament sau această metodă, textul este tradus. Eu am început să testez acest tratament și după primele zile de exerciții, deja mă doare capul când vreau să port ochelarii, a căror dioptrii sunt de -1,5 la ambii ochi. Cu acest tratament vederea începe să se îmbunătățească, cei drept încet. În rândurile de mai jos găsiți descris tot tratamentul.

O vedere precisă este definită de tensiunea ochiului și menținerea lui în poziția apropiată.

Vederea clară și precisă este asigurată de mușchiul exterior, care păstrează ochiul în formă. Ea scade odată cu creșterea tensiunii în ambii ochi și a lentilelor încordate (lentila se află în spatele irisului), iar vederea devine încețoșată. În procesul de recuperare al vederii complete – un mușchi trebuie întărit în favoarea altuia, pentru a atinge balanța necesară (ochii, în cazul persoanelor care au vederea cu defecte – poate fi comparată cu două bile îmbrăcate într-o folie tensionată, de aceea trebuie să eliberăm ochii de acea tensiune, ca mușchii să-și recapete puterea lor inițială). Lipsa ei și tratarea deficiențelor cu alte metode – poate rezulta în scăderea vederii, multe dintre aceste boli ducând la glaucom, cataractă și orbire (datorită tensiuni verticale sau orizontale a mușchilor – vasele se pot sparge).

Primul pas este să renunți permanent la ochelari sau la lentile de contact (folosește-le doar ocazional, atunci când sunt absolut necesare). Metoda implică două tehnici, care sun descrise mai jos, de fiecare dată când ai tensiune în ochi, eliberează-te de ea și relaxează-ți mintea:

  • concentrează-ți cei doi ochi, pe cel mai înalt detaliu al nasului, pentru a te elibera de tensiune – cu perioade de închidere a unei pleoape și a celeilalte (și repeți invers);
  • acoperă un ochi cu palma și uită-te în fața ta, într-o beznă completă – după aceea repetă acest proces cu celălalt ochi cât și cu ambii deodată, dar acest exercițiu să-l faci înainte să dormi.

Întotdeauna să închizi ochii după un exercițiu, ca să eliberezi tensiunea și să relaxezi ochii. Ulterior tot timpul, va trebui să menții mușchii relaxați, pentru a reveni la starea implicită a ochilor tăi, dioptrii 0. În aceasta perioadă concentrează-te pentru o îmbunătățire totală a vederi și încearcă să eviți să privești unde vezi clar (bine).

Procesul va avea loc invers – mușchiul slab se va întări: ceea ce va scădea în timp, vederea în ceață. Probabil va fi inconfortabil la început, dar procedeul este sigur. De asemenea, va trebui să ai numai o dietă organică, pentru că, mâncarea procesată va contribui la slăbirea mușchii ochilor. Progresul tău depinde abilitatea ta de a elibera tensiunea, urmata de o dietă – procesul de recuperare este lung, rata de îmbunătățire este de -0,7 în cca. 7 luni. Înainte de a te culca, gândește-te că, vederea ta va reveni la normal. După o perioadă, vederea ta va începe să-și recapete claritatea, dar încet.

Sursa: www.testatinromania.ro

4191 Total Views 2 Views Today

Leave a Reply

Your email address will not be published.