Forever Bright® Toothgel

Primul pas spre o viață sănătoasă este să avem o alimentație sănătoasă. Adesea desconsiderată, masticația este cea mai importantă etapă în drumul lung pe care îl parcurge alimentul până la celulă.  Pentru ca alimentele să fie procesate cât mai bine trebuie să avem grijă de dantura noastră. Pentru aceasta trebuie să evităm consumul de alimentele cu diferenţe termice mari (de la cald la rece, de la rece la cald) sau extremele (prea cald, prea rece), să nu exagerăm în periajul dinţilor, să nu folosim perii mult prea abrazive… Este bine să ne spălăm pe dinţi la 15-30 de minute după fiecare masă şi neapărat înainte de culcare. Dar ce pastă de dinţi să folosim?

Sursa: atlasuldesanatate.ro

Atlasul de sănătate vă prezintă Forever Bright® Toothgel de la firma Forever Living Products®

  • Albeşte dantura fără agenţi de înălbire
  • Calmează ţesuturile bucale moi
  • Nu conţine fluoruri

Prezentare generală

Aloe vera a fost dintotdeauna apreciată pentru calităţile şi versatilitatea întrebuinţărilor sale, incluzând aici şi igiena cavităţii bucale. Dinţii dumneavoastră vor fi mai strălucitori cu Forever Bright, una dintre cele mai bune paste de dinţi disponibile pe piaţă.

Pasta de dinţi Forever Bright conţine numai ingrediente de cea mai bună calitate, fiind destinată atât adulţilor cât şi copiilor. De asemenea, poate fi folosită de vegetarieni, deoarece nu conţine ingrediente de provenienţă animală. Combinaţia dintre gelul stabilizat de Aloe vera şi propolis are proprietăţi calmante asupra gingiilor şi mucoasei bucale, produsul putând fi aplicat şi independent în cazul în care periajul este dureros. Aroma naturală de mentă conferă un gust plăcut şi o senzaţie de prospeţime.

După mai mulţi ani de colaborare cu centre universitare şi clinice din domeniul stomatologiei, Forever Living a pus la punct formula optimă pentru o curăţare eficientă a cavităţii bucale. Rezultatul este o formulă pe bază de Aloe ce menţine prospeţimea respiraţiei şi albeşte dantura fără a conţine agenţi abrazivi de înălbire.

Întreaga familie va aprecia aroma naturală de mentă şi senzaţia de prospeţime a cavităţii bucale.

Ingrediente

Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), sorbitol, oxid de siliciu hidratat, glicerină, laurilsulfat de sodiu, carrageenan, aromatizanţi, propolis, zaharină sodică, benzoat de sodiu, complex de clorofilă-cupru.

Masă netă: 130 g

Administrare

Se recomandă periaj dentar după fiecare masă, controale stomatologice regulate şi evitarea consumării alimentelor între mese fără asigurarea unei igiene bucale corespunzătoare.

Sursa: www.foreverliving.ro

2998 Total Views 2 Views Today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *