Probleme dentare?

Majoritatea pastelor de dinți și unele ape îmbuteliate și de la robinet conțin fluor. Fluorul te „ajută” să rămâi fără dinți și să dobândești o multitudine de fracturi ale membrelor. De asemenea, alimentele cu potențial acid, cum sunt dulciurile, distrug dinții atât direct cât și indirect prin eliminarea calciul din organism în cadrul procesului de alcalinizare a sângelui. Produsele de origine animală, în special lactatele au acest efect! Pentru o dantură sănătoasă trebuie să renunți la toate aceste produse!

O alimentație 98% RawVegan ar putea rezolva problemele dentare și ar putea preveni multe altele!

De asemenea, perierea excesivă subțiază smaltul dinților, făcându-i mai sensibili!

Mie îmi place să rezolv orice problemă înlăturând cauzele apariției ei!

Semințele de susan și morcovii au un aport bun de calciu. Din morcovi se poate face suc proaspăt pentru masa de dimineață, iar semințele de susan se pot măcina ușor și pune în salata de la mesa de seară.

Este foarte dificil să ai încredere în sfaturile de pe Internet. Dar și mai greu este să găsești oameni ca tine, “ciudați” care nu au încredere în apa de la robinet, care nu au încredere în produsele din supermarket și care sunt RawVegani pentru ca vor să fie sănătoși.

Niciodată un implant dentar nu o să fie la fel ca dintele original. Stomatologia este o afacere!!! Hai mai bine să identificam și să eliminam cauzele apariției problemelor dentare!

Succes și să auzim de bine!

© atlasuldesanatate.ro

1631 Total Views 2 Views Today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *