Eqvagel

Gel antiseptic, antipruriginos, revulsiv, antiinflamator, dezodorizant

Compoziție: mentol 2g, camfor 0,6g, alcool izopropilic 50g, bază gel hidrosolubil până la 100g.

Acțiune

Prin componentele sale produsul are un spectru de acţiune larg, fiind antiseptic, antipruriginos, antiinflamator, revulsiv, răcoritor la nivelul zonei de aplicare şi dezodorizant.

Indicații

Se utilizează înainte şi după eforturi intense (antrenamente, eforturi intense, curse etc.), nevralgii, hiperestezii la cal şi câine şi în mastalgii, lactaţie falsă, galactoree la căţele.

Se aplică pe pielea curată şi uscată de mai multe ori pe zi, în strat subţire, pe zona inflamată, masând uşor regiunea pentru a favoriza pătrunderea gelului. Se recomandă apoi aplicarea unui bandaj umed.

Este interzisă aplicarea pe piele concomitent cu alt produs medicamentos sau pe pielea murdară.

Timp de așteptare: nu este cazul.

Condiții de păstrare la temperatura de 15-25° C, ferit de radiaţiile solare directe şi de surse de căldură şi de foc.

Sursa: www.veterinara.ro

41877 Total Views 2 Views Today

4 thoughts on “Eqvagel”

  1. Eu am avut o entorsa la un picior am luat de vreo 30 de lei un unguient de la farmacie si nimic, cumnata mia mia dat eqvogel cm, mam dat cu el si in mai putin de 2 zile mia trecut durerea, chiar am facut o gluma pe seama asta, “e bun si pentru cainii de oameni. La mine a mers, fara nici o reactie adversa.

  2. Am niste dureri ingrozitoare de umar…cateodata de la durere nici nu pot folosii “reverul”…am folosit fel si fel de unguente antiimflamatorii…nu prea am simtit ameliorare…intr-un final un prieten mi-a spus sa merg la farmacia veterinara si sa-mi cumpar acest produs: EQvagel CM (http://www.petmart.ro/eqvagel-cm-150-g.html) …dupa mine este cel mai bun unguent pentru dureri cu ce m-am “uns” pana acum…pur si simplu mi-a luat durerea cu mana…Sanatate si numai bine va doresc !!!
    Produsul se foloseste la animale…in general la cai…

  3. Cel mai bun este EQVAGEL, este într-adevar pentru cabaline, se găsește la farmacia veterinară, dar este foarte concentrat și chiar dacă o să simți că ți-a înghețat zona respectivă, durerile te lasă destul de repede. Gelul asta a fost probat și de soțiorul meu, de mai multe ori, și de mătușa lui, care a suferit un accident și a avut dureri groaznice de picioare. Și chiar eu m-am dat o dată, doar în joacă, deși mă durea spatele, dar la mine era de la o răceală ușoară, eram curioasă cum se simte și chiar merge!!!

    1. Da. E bun unguentul. Îl folosim de ani de zile oricând avem nevoie. Reacții adverse nu am avut nici unul. Sunt unii oameni la care eqvagelul are efect și alții la care nu are efect. Fiecare trebuie sa testeze sa vada ce unguent I se potrivește mai bine. Cat despre reacții adverse, dacă nu știți dacă sunteți alergic la vreunul din componente e bine sa va dați pe mana un punct cât un bănuț și așteptați sa vedeți dacă se inroșește zona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *