Turnurile GSM, un pericol real pentru oamenire

Lumea nu prea mă ia în serios, chiar glumesc când mă aud vorbind despre asta.

Eu mă trezesc la ora 3:00 în fiecare noapte, dar asta numai acasă. Deși mai mulți oameni simt și uneori chiar aud același lucru, nimeni nu se alertează. Eu am renunțat în a mai crede în coincidențe!

În anumite locuri din casa simt că mă apăsă un elefant pe piept, iar dacă nu plec de acolo, apar dureri de cap, apoi de mâini, apoi de picioare și în final mă doare tot corpul.

Am făcut mai multe experimente înainte de a mă pronunța, am fost în alte părți și chiar am dormit acolo. Este o diferența uriașa. Acasă, simt că e de la an la an mai rău!

De exemplu, acum 2 ani mă trezeam la 4:30 făceam un suc și apoi un antrenament intensiv, fără pauză de la 6:00 la 9:00. Uneori făceam încă un antrenament intensiv seara de minim 3h. De dormit nu îmi făceam griji, deoarece mă mulțumeam cu puține ore.

Acum un an a trebuit să ajustez un pic programul de somn și chiar și alimentația ca să obțin aceleași performanțe.

La începutul anului făceam 2 antrenamente pe zi. Încercam să ignor micile stări de disconfort de acasă. Am mărit treptat numărul de ore de somn, însa am observat că puteam dormi 16 ore neîntrerupt fără să mă simt odihnit.

Am mai observat că fiind plecat de acasă mai mult timp mă simțeam mai bine. Acolo puteam să dorm doar o ora pe noapte și mă simțeam mult mai bine decât acasă după 16 ore de somn.

De câteva luni am început să mă trezesc tot mai târziu, am început să lipsesc de la antrenamentele de dimineață, uneori mă târăsc când mă ridic din pat și mă simt în fiecare zi ca bătut minuțios cu o bâtă de baseball de sus pană jos!

Niciodată nu am avut problem legate de somn, până într-o zi când s-au făcut niște experimente în toiul nopții cu radiații electromagnetice. Atunci nu puteam, nici să stau în picioare, dar nici să închid ochii. Respirând sacadat și având pulsul ridicat, parcă mi-era frică să nu mor în somn. Pe la 5 totul a revenit la normal și am putut să dorm 2 ore. După asta am fost un fel de zombie toata ziua.

În mai multe cazuri mi s-a mai spus că e posibil să am o sensibilitate din naștere – o sensibilitate care a apărut din senin și a dispărut doar atunci când am renunțat la medici și la medicamente.

În acest caz nu cred că sufăr de o sensibilitate aparte!

Te invit sa vezi și alte mărturii:

Despre pericolul de a locuii aproape de turnurile de telefonie mobila

Despre pericolul de a locui aproape de turnurile de telefonie mobilaPentru mai multe informatii viziteaza:https://www.trezireainteligentei.ro/

Publicată de Trezirea Inteligentei pe Vineri, 7 iunie 2019
1045 Total Views 1 Views Today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *