Probleme digestive – balonarea

Pentru a înlătura bacteriile care cauzează efectele neplăcute precum balonarea vă recomand ParaProteX

Alte opțiuni sunt postul negru sau usturoiul. Cu usturoi scapi în câteva zile (câțiva caței de usturoi pe zi) însă miroase. Prin post negru trebuie să ai răbdare mai mult de două săptămâni (cam dificil) și nu e sigur 100%.

ParaProteX este un pic mai slab decât usturoiul. De exemplu, nu te scăpa complet de salmonela, doar ameliorează problema aceasta. Însă după o săptămână cu 6 pastile pe zi majoritatea problemelor digestive de genul acesta sunt rezolvate (dacă nu e salmonela sau altceva similar).

După ce scapi de o asemenea problemă  de sănătate este bine să ai grija ce mănânci și mai ales de unde mănânci. Unde am întâlnit eu asemenea bacterii: miere direct de la producător, smochine uscate, curmale, stafide, unele lactate vândute prin piețe, apă dintr-o fântână necunoscută, un pahar din care au mai băut și alte persoane, unele mâncăruri cu sosuri de la restaurante mari. Aceste boli se transmit mai ales acolo unde sunt mari probleme de manipulare și igienă! Unde nu am întâlnit asemenea bacterii: în fructe, legume, sucurile făcute de mine din fructe și legume atent selecționate și spălate, salate și alte mâncăruri făcute în casă cu materie primă din surse cunoscute, verificate, de încredere.

Foarte importante sunt atât materia primă cât mai ales condițiile de preparare ale acesteia.

De exemplu, un angajat la unui restaurant poate să vina la serviciu bolnav de salmonela. Acesta va infesta toate alimentele cu care el intră în contact. Această boală se răspândește foarte ușor! Este la fel și în cazul altor bacterii și virusuri!!!

768 Total Views 1 Views Today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *