Vital A
Grupa de sânge A a apărut cu aproximativ 15-25.000 ani în urmă, odată cu răspândirea culturilor agricole, iar persoanele aparţinând acestei grupe de sânge prezintă caracteristici ierbivore. Acestea pot asigura cu relativ succes necesarul de minerale al organismului direct din alimentaţie, dar pot susţine funcţionarea optimă a acestuia prin consumul de vitamine B12, C şi E, de acid folic şi de acid pantotenic. Efectul mineralelor şi vitaminelor din compoziţia acestui produs este întregit de prezenţa unor plante, precum frunzele de păducel, afinele şi sovârful.
http://calivita.ro/products/vital-a
Vital B
Grupa de sânge B a apărut în perioada migraţiilor de populaţii, pe măsură ce fiinţele umane se adaptau condiţiilor climatice schimbătoare. Alimentaţia persoanelor aparţinând acestei grupe este de obicei una de tip mixt, prin urmare acest produs, special conceput pentru această grupă sangvină, asigură un spectru complet de vitamine şi minerale. Efectul acestora este întregit de prezenţa unor plante, printre care se numără extractul de soc negru şi de ciuperci reishi şi shiitake.
http://calivita.ro/products/vital-b
Vital 0
Persoanele cu grupa de sânge 0, care a apărut cel mai devreme în procesul nostru de evoluţie, s-au adaptat unei alimentaţii la baza căruia stă consumul de carne. În acest fel, îşi pot satisface cel mai uşor necesarul de fier al organismului, însă este posibil să trebuiască să suplimenteze anumite tipuri de vitamina B. Produsul nostru, numit Vital 0, conţine cantitatea potrivită de vitamine necesare şi extracte vegetale speciale, precum cele de yuca, turmeric şi hrean.
http://calivita.ro/products/vital-0
Vital AB
Ultima grupă de sânge care a apărut pe parcursul evoluţiei fiinţei umane s-a format dintr-un amestec al grupelor de sânge A şi B. Alimentaţia potrivită acestei grupe de sânge poate fi una de tip mixt, dar consumul de legume are mai multe efecte benefice. Special conceput pentru a se potrivi acestei grupe sangvine, complexul de multivitamine AB conţine în plus şi concentraţii ridicate de calciu şi seleniu. Efectul vitaminelor şi mineralelor este completat de cel al unor plante precum extractul de struguri roşii, frunzele de ţelină şi usturoiul.