Aloe Lips™ cu Jojoba

Buzele sunt moi, mobile și servesc drept deschidere pentru consumul alimentar și în articularea de sunete și cuvinte. Buzele sunt un organ senzorial tactil și pot fi erogene atunci când este utilizat la sărutat și în alte acte de intimitate. Indiferent de gradul de sportivitate pe care îl ai, te întâlnești mereu cu soarele, cu apa, cu vântul. E bine să îți protejezi buzele!

Sursa: atlasuldesanatate.ro

Atlasul de sănătate vă prezintă Aloe Lips™ cu Jojoba de la firma Forever Living Products®, un produs atât de mic încât să îl poți pierde prin geantă, dar suficient încât să îți ajungă o perioadă lungă de timp.

  • Formulă hidratantă
  • Efect de gloss
  • Pentru orice anotimp

Prezentare generala

Proprietăţile calmante ale plantei Aloe vera sunt ideale pentru îngrijirea buzelor. Aloe vera, jojoba şi ceara de albine s-au reunit pentru a realiza cel mai performant produs disponibil astăzi pe piaţă, destinat îngrijirii buzelor în orice anotimp. Aloe Lips înmoaie, netezeşte şi hidratează buzele uscate şi crăpate.

La munte, la schi, la mare, la plajă, oriunde în aer liber, Aloe Lips va fi uşor de transportat şi comod de utilizat, datorită dimensiunilor sale reduse şi ambalajului său practic. Dacă buzelor li s-ar cere părerea, ele ar rosti: “ Aloe Lips!”

Ingrediente

Extract de Aloe Barbadensis, ulei din seminţe de jojoba (Simmondsia chinensis), vaselină, etilhexil hidroxistearat, ceară de albine, ceară Candelilla (Euphorbia cerifera), miristat de miristil, ceară Carnauba (Copernica cerifera), ozocherită, aromatizanţi, alantoină, propilparaben.

Masă netă: 4,25 g

Administrare

Se va folosi pentru hidratarea şi emolierea constantă a buzelor, pentru a preveni uscarea sau asprirea lor în condiţii climatice extreme.

Sursa: www.foreverliving.ro

2803 Total Views 2 Views Today