Femeia vindecată miraculos de cancer în ultima fază

Medicii nu i-au dat șanse cu toate intervențiile posibile. Ea a făcut ceva ce medicii au omis să îi recomande, și-a schimbat stilul de viață, a început să mai mănânce și sănătos.

Nu toată lumea îmbrățișează această părere pentru că rezultatele se văd în timp, iar lumea nu are răbdare. Dacă te apuci de fumat nu înseamnă că dezvolți forme vizibile de cancer de la prima țigară. Nici dacă îți schimbi stilul de viață rezultatele nu vin imediat. Iar când vin, cei din jur spun că a fost meritul medicilor sau a genei.

Când un copil greșește părinții îl certă atât de tare încât suferința lui va fi amplificată, în loc să-i arate ce a greșit și să-l susțină în continuare.

Citostaticele nu fac altceva decât să otrăvească și mai mult organismul. Așa ajutăm bolnavii, cu otravă? Tratăm un organism vădit slăbit cu ceva ce îl va slăbi și mai tare, în loc să-i oferim suportul nostru pentru a trece peste un moment destul de dificil.

© atlasuldesanatate.ro

Doina Lehaci, femeia care s-a vindecat miraculos după ce a fost diagnosticată cu cancer de col în faza 4B, ultimul stadiu, povestește care este tratamentul pe care l-a urmat în cei doi ani de la depistarea bolii

Medicul chirurh Sorin Hîncu de la Spitalul Județean de Urgențe „Sf. Ioan cel Nou” Suceava explică modul în care o femeie bolnavă de cancer de col uterin în faza 4B, ultimul stadiu, s-a vindecat miraculos după doi ani de rugăciuni tratamente naturiste

1881 Total Views 1 Views Today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *