Diabetul de tip II

DESPRE DIABETUL DE TIP 1 SI TIP 2, ANIMATIE

? https://www.trezireainteligentei.ro/despre-diabetul-de-tip-1-si-tip-2-animatie/Daca materialele gasite aici te-au ajutat, poti spune "multumesc" printr-o donatie:https://www.trezireainteligentei.ro/donatii/

Publicată de Trezirea Inteligentei pe Duminică, 29 decembrie 2019

Tot ce se spune in filmulețul de mai sus este adevărat cu excepția recomandării dietei în cazul diabetului de tip 2, și anume:

Trebuie renunțat la toate sursele da grăsimi indiferent de natura lor!

Trebuie reduși stimulii care generează grăsimi în organism: sarea, lipsa apei și dulciurile concentrate în exces în absența activităților fizice.

Neapărat trebuie adoptată o dietă bazată exclusiv pe carbohidrați din fructe si legume neprocesate!

Dacă sunteți supraponderal sau aveți diabet (I sau II) încercați să evitați consumul de paste făinoase (cresc glicemia prea repede fără un aport de vitamine, minerale, enzime) sau de miere (conține peste 96% zaharuri, deci sunt în exces).

Ceea ce NU se spune nicăieri clar: SINGURA CAUZA A APARIȚIEI DIBETULUI DE TIP 2 ESTE ÎNCARCAREA CU GRASIME A CELULELOR. Aceasta conduce la scăderea cantității și a calității mitocondriilor. Asta înseamnă: rezistență redusă la efort, o viață mai scurtă a celulei, alterarea genetică a mitocondriilor. Pe scurt, vei trăi mai puțin și mai prost.

Încărcarea celulelor cu grăsimi în exces începe cu mult timp înainte de aparița obezității. Există și cazuri extrem de rare, datorate unei dereglări hormonale, care conduc la diabetul de tip II în absența unei creșteri semnificative a masei corporale. Aproape toți bolnavii de diabet de tip II au dobândit această boală în urma adoptării unui stil de viață neadecvat, în special, datorită consumului excesiv de grăsimi!

Consumul de zaharuri concentrate conduce la suprimarea temporară a sistemului imunitar, însă consumul de grăsimi în mod repetat conduce la scăderea eficienței sistemului imunitar pe o perioada mai lungă.

Sunt recomandate fructele: merele, gutuile, perele și altele asemenea (conțin vitamine, minerale, enzime și unele chiar și pectine). Nu numai că nu-ți fac rău, dar consumate ca atare nu poți să faci excese alimentare, conțin tot ce ai nevoie pentru o alimentație sănătoasă și te ajută să te vindeci de diabet de tip 2, dar și de alte boli, considerate incurabile

  • cancer (toate formele),
  • probleme ale sistemului digestiv (ulcer duodenal, hernie hiatală, hemoragie esofagiană, absorbția proastă a vitaminei B12, colon iritat, hemoroizi),
  • probleme psihice (demență, schizofrenie, Alzheimer),
  • probleme cardiovasculare și alte inflamații (cum este cea a prostatei),
  • și chiar boli autoimune (lupus, psoriazis…).

Consumul produselor de origine animală conduce la apariția tuturor bolilor amintite mai devreme într-o măsură mai mare sau mai mică, în funcție de obiceiurile și de mediul de viață ale fiecărui individ.

Bonus:

https://www.filmedocumentare.com/cel-mai-simplu-tratament-pentru-cancer/

1497 Total Views 1 Views Today

Leave a Reply

Your email address will not be published.