Jamie Oliver a câștigat procesul împotriva McDonald’s

Jamie Oliver, a câștigat procesul de judecată împotriva companiei McDonald’s, aducând dovadă că ASTA nu e comestibil!

Prelucrarea-materialului-pentru-Hamburgheri

Recent, bucătarul cu renume mondial, Jamie Oliver, a câștigat un proces împotriva cele mai mari rețele de fast-food din lume. Acesta a descoperit adevărul teribil despre McDonald’s – din ce sunt gătite “gustoasele” produse de acolo.

Potrivit declarațiilor lui de James, felurile de bucate preparate la McDonald’s, de fapt, nici nu pot fi numite… mâncare. Carnea pentru hamburgeri, Big Mac și alte “bunătăti” este preparată din grăsimea de carne de vită și este spălată în hidroxid de amoniu. Dacă această procedura nu ar avea loc, după spusele bucătarului, la bucatele respective era imposibil să te uiți fără lacrimi.

Oliver mai adaugă că lanțul de restaurante foloseste produse pe care nici câinele nu s-ar încumeta sa le manance, și le fac adecvate pentru consumul uman.

Pe lângă faptul de inselăciune scandalos, hidroxidul de amoniu este toxic pentru organismul uman. De asemenea, lista este completată de adaosuri de culoare în produse. In timpul interviului, Oliver a demonstrat cum din grăsime, piele și organele interne poate fi gătită carne pentru consumul uman.

În SUA utilizarea de hidroxid de amoniu este aprobată de Ministerul Agriculturii din Statele Unite, iar consumatorii nu sunt informați cu privire la utilizarea acestei proceduri.

Sursa: www.expunere.com

2541 Total Views 1 Views Today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *