Mere, cătină, struguri, rodie… conțin B17 și uleiuri bune în sâmburi. În coaja de la mere, pere, struguri sunt cele mai multe vitamine. Angel Juicer reușește să scoată ce e mai bun din fructele și legumele folosite. Stoarce chiar și spanacul, iarba de grâu sau alte frunze.
Oxidarea există, dar e mică, uneori storc o lămâie la început și de fiecare dată îl beau în timp ce-l fac.
Grăsimile din alimente, indiferent de natura lor, nu sunt preferatele organismului nostru pentru a produce energie și de aceea trebuie să fim conștienți că semințele conțin grăsimi, iar consumul de semințe și uleiuri trebuie limitat (unii spun să nu ingerăm mai mult de 2 linguri de ulei de cânepă pe zi, alții să nu mâncăm mai mult de un pumn de semințe pe zi). Peste 70% din grăsimile din corp sunt produse chiar de noi și s-a observat o legătură directă dintre cantitatea de sare ingerată și cantitatea de grăsime din corp. Nici sarea nu e bună în exces. De asemenea, în urma deshidratării, corpul nostru are tendința de a produce mai multă grăsime. Pe locul întâi în topul preferințelor rămân carbohidrații, însă recomandabil este ca aceștia să provină duin surse nerafinate, neprocesate.
- Mâncare puțină, dar de calitate (o masa pe zi, maxim două și fără gustări între ele),
- mișcare cât mai multă și cu orice prilej,
- odihnă cât mai multă, meditație, muzică de calitate,
- optimism debordant și iubire infinită!
Succes! 🙂