Aerul viciat din interiorul autoturismului

Nu e de mirare ca tot mai mulți oameni mor de cancer. Ne întrebăm de unde vine această cauză?

Mulți oameni sunt în mașinile lor, de dimineața, până seara, 7 zile pe săptămână.

Vă rugăm să transmiteți acest lucru la cat mai mulți oameni posibil. Să nu fie prea târziu pentru a face unele modificări în comportamentul nostru.

Deschideți ferestrele pentru un timp, apoi intrați în mașina, si abia după câteva minute, porniți instalația de aer condiționat. Vă rugăm să nu porniți A/C, de îndată ce intrați în mașină.

Conform cercetărilor, tabloul de bord al mașinii, scaunele, conductele instalației de aer condiționat, aproape toate obiectele sunt din material plastic în vehiculul dumneavoastră, și expuse la căldura de la lumina soarelui, emit benzen, o toxină care cauzează apariția cancerului. Benzenul este o substanță extrem de cancerigenă. Nu dai importanță mirosului de plastic încins din mașina ta, pentru ca te grăbești….

Benzenul cauzează cancer la oase, cauzează anemie și reduce celulele albe din sânge. Expunerea prelungită poate provoca leucemie și crește riscul unor forme de cancer. Acesta poate provoca, de asemenea, avorturi spontane la femeile gravide.

Nivelul acceptat de benzene este de 50mg pe sq.ft.

O mașină parcată, într-un spațiu interior, cu ferestrele închise, va conține 400 – 800mg de benzen, de 8 ori nivelul acceptabil.

Dacă mașina este parcată în aer liber în soare, la o temperatură de peste 60 de grade, nivelul de benzen ajunge până la 2000 – 4000mg, de  peste 40 de ori nivelul acceptabil.

Oamenii care intra în mașină, păstrând ferestrele închise, în cele din urmă vor inhala cantități excesive de toxine benzen.

Benzenul este o toxină care afectează rinichii și ficatul și este extrem de dificil pentru corpul tău să o elimine.

Deci prieteni, vă rugăm să deschideți ferestrele și ușile de la mașina voastră și așteptați un timp pentru evacuarea benzenului din interior înainte de a pătrunde în habitaclu.

Preluat: http://jurnalspiritual.eu

2068 Total Views 1 Views Today

Leave a Reply

Your email address will not be published.