Bănuiești că vrea cineva să te omoare?

  • Medicii nu își asumă răspunderea pentru greșelile lor.
  • Vaccinurile au efecte periculoase neluate în serios.
  • Produsele farmaceutice sau alimentare au mai multe ingrediente decât cele menționate pe ambalaj. Nu există obligativitatea producătorului de a trece pe lista de ingrediente și substanțele aflate într-o concentrație mică. Consumând produsele respective în cantități mari și regulat, prezența acestor substanțe poate deveni semnificativă. Majoritatea lor sunt dăunătoare pentru organism doar în cantități mari, însă în timp organismul nu le mai poate gestiona, nu le mai poate neutraliza sau elimina. Astfel apar dezechilibre ale organismului ce pot conduce la boli grave sau chiar deces.
  • Multe alimente conțin substanțe pentru care nu s-au făcut suficiente studii de impact asupra sănătății consumatorului.
  • Majoritatea produselor alimentare sunt sărace în enzime, vitamine și minerale. În schimb au în exces zaharuri și grăsimi hidrogenate! Carențele datorate unei astfel de alimentații vor conduce mai devreme sau mai târziu la boli grave.
  • Apar pe piață tot mai multe produse contrafăcute din ce în ce mai greu de identificat. Instituțiile abilitate să protejeze consumatorul se eschivează pe cât posibil.

Mai ai doar bănuieli cum că profitul omoară, dezumanizează, transformând oamenii în fiare? Profitul nu este devină. Oamenii care-l fac sunt defecți! Au prea mulți bani. Au prea multă putere. Dar, din păcate, nu au discernământ.

© atlasuldesanatate.ro

1845 Total Views 1 Views Today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *