Angel Juicer – comercial

Presa pentru fructe și legume necesită două etape: de mărunțire și de presare. Sucul obținut este mai puțin dens. Acesta se pretează în special fructelor și legumelor moi.

Atlasul de sănătate vă prezintă storcătorul de fructe și legume Angel Juicer – o combinație ideală între un storcător clasic și unul prin presare la rece, oferind o cantitate mai mare de suc, de o densitate mai mare, chiar și din fructele și legumele mai puțin zemoase.

© atlasuldesanatate.ro

Evaluarea Producatorului

Angel Juicer AG 20K Mini este potrivit pentru activități mici comerciale, Juice bar, restaurante, spitale și clinici care își tratează clienții cu sucuri și terapii naturale, mici ferme, hoteluri, centre de recreere, sau alte scopuri comerciale. Acesta este creat și optimizat pentru alimente care sunt destinate în special pentru stors. Va trebui să comunicați specificul ingredientelor din care intenționați să pregătiți meniul, spre exemplu; iarba de grâu, angelica, fructe moi sau ierburi. Cel mai bine este să se specifice un anumit tip de ingrediente pentru ca noi sa optimizam sita de stoarcere pentru rezultate optime. Chiar și așa, orice alte ingrediente pot fi stoarse cu aceeași sită, dar rezultatele pot fi puțin diferite de ceea ce așteptați. O alta opțiune pentru cei ce doresc să stoarcă diverse ingrediente este achiziționarea unei site suplimentare (sa aibă una pentru fructe și una pentru verdețuri și ierburi sau încă una pentru nucifere și creme).

Seria comerciala a lui Angel Juicer este realizată din otel inox de înaltă calitate (Otel 304(18-8)) în urma cercetărilor și dezvoltării aparatelor din ultimii 30 de ani. Angel Juicer a oferit prima dată tehnologia de stoarcere cu doua axe melcate. Bazată pe continua testare și pe reacțiile clienților, am făcut permanent îmbunătățiri importante sitelor de stoarcere și sistemului de stoarcere al axelor, chiar dacă acestea au fost minore. Rezultatul este o performanță mai bună a stoarcerii și valorile nutritive ridicate ale sucului obținut. Vedeți analizele de laborator. Este greu ca un alt storcător comercial să se apropie măcar de performanțele lui Angel Juicer.

Storcătoarele comerciale de la Angel nu sunt potrivite pentru a stoarce trestie de zahăr, și este de evitat pentru a nu provoca daune aparatului. Avem un prototip pe care îl testăm pentru trestie de zahăr, dar nu este încă disponibil pentru comercializare.

Parametrii tehnici

  • Putere motor: 0,5 HP
  • Puterea axelor: 10 HP
  • Alimentare maxima: 20KG morcovi/ora
  • Rata de extractie: 70-80% vegetale și 80-90% fructe

Caracteristici:

  • Culoare: otel inox
  • Proces de stoarcere: ax melcat dublu
  • R.P.M. 85 r.p.m.
  • Greutate: 40 Kg
  • Dimensiuni: 450/850/280 mm

Sursa: www.eujuicers.ro

4272 Total Views 2 Views Today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *