Ochelari speciali

 Ochelari pentru condus noaptea

Sunt speciali pentru șoferi, deoarece cresc vizibilitatea pe timp de ceață, noapte, plafon gros de nori, ploaie, ninsoare și în orice situații cu vizibilitate scăzuta protejând ochii și sporind securitatea în timpul mersului.

Ochelari pentru condus prezintă proprietatea deosebită de a concentra imaginea. Ceața și culoarea albicioasă care provoacă oboseală și tendința de a adormi la volan, fiind eliminate din raza vizuală, imaginea devenind extrem de clară, iar culoarea galbenă oferind o atmosfera caldă, optimistă care induce o senzație de căldura și confort pentru a conduce autoturismul pe orice distanță, fără a obosi.

Noaptea în mod cu totul surprinzător ei au o funcționalitate similară. Obiectele confuze din cauza întunericului sunt scoase în evidență devenind mult mai vizibile, iar culoarea protejează vederea de farurile automobilelor care vin din sens contrar, ce ar putea orbi conducătorul auto, acesta pierzând controlul asupra mașinii.

Totodată acești ochelari pot fi purtați și de schiori, pescari, cicliști…

După o mica perioadă de acomodare cu ochelarii pentru condus noaptea, aceștia vor deveni nelipsiți în călătoriile dumneavoastră.

Sursa: www.ochelaripinhole.com

3982 Total Views 2 Views Today

Leave a Reply

Your email address will not be published.