Remediu împotriva căderii părului

Am testat multiple tratamente împotriva căderii părului, de la cele din bătrâni până la cele scumpe, acreditate de sistemul medical și comercializate prin farmacii. Am testat chiar și tratamentele mai puțin omologate de pe Internet, cum este FulFix; un flacon cu 50ml de apă parfumată la prețul de peste 160 de lei. Vishy Neogenic, tratament pentru creștere capilară, se laudă cu 1700 de fire noi de păr în primele 90 de zile conform unui studiu clinic efectuat sub control dermatologic pe 101 subiecți și aplicare zilnică a tratamentului timp de 3 luni. Însă pe ambalaj este trecut cu litere de furnică „efectul placebo joacă un rol foarte important”. Tratamentul conține trei cutii aferente celor trei luni, primele două la preț întreg, iar ultima beneficiind de 50% reducere. Prima lună am luat cu strictețe tratamentul și nu am observat rezultate notabile. Am crezut că îi trebuie mai mult timp organismului pentru a-și reveni, așa că am luat și a doua lună. La a treia lună am beneficiat de reducere, probabil ca să te motiveze să mergi până la capăt.

PENTRU MINE NICIUN TRATAMENT NU A AVUT EFECT!

Medicii și nutriționiștii autoproclamați mi-au recomandat alte și alte tratamente: usturoi, gaz, ulei… Prietenii au concis că alopecia are un singur remediu, implantul de păr. Îmi era frică să mă spăl pe cap sau să-mi trec mâna prin păr deoarece rămâneam în mână cu un pumn de păr.

Printr-o întâmplare, atunci când mă așteptam mai puțin am descoperit cel mai bun și cel mai ieftin remediu împotriva căderii părului, SUCUL DE MORCOVI. Și când le-am spus prietenilor despre acest tratament miraculos, cineva m-a întrebat dacă mă dau cu el pe cap. Alopecia este datorată dezechilibrelor organismului. Ca la majoritatea bolilor, medicii tratează simptomele și mai puțin cauzele. Așa că, nu mă dau cu el pe cap, îl beau! Un medic căruia i-am povestit despre efectele miraculoase ale morcovului, mi-a răspuns că toată lumea cunoaște aceste efecte. Am căutat pe Internet după „morcovi” și „căderea părului” găsind câteva pagini web care vorbesc despre acest tratament, însă atunci când am înlăturat cuvântul „morcovi” acest tratament a fost de negăsit.

De asemenea am observat:

  • sporirea rezistenței și a ritmului de creștere în lungime a unghiilor,
  • dispariția zonelor depigmentate parțial a pielii,
  • pielea se repară mai repede în urma zgârieturilor,
  • oprirea degradării danturii,
  • în urma analizelor am aflat că nu mai am lipsă de calciu.

La mine a avut un efect vizibil după o săptămână în care am consumat în fiecare dimineață câte două căni de suc de morcovi folosind storcătorul Angel Juicer. Pentru întreținere nu este nevoie să consumați zilnic cantități atât de mari de suc de morcovi. Deși ne asemănăm foarte mult, fiecare individ este diferit. Astfel vă recomand să vă alegeți singuri cantitatea și regularitatea consumului de suc de morcovi.

Intuiesc că acest tratament poate reface podoaba capilară și opri încărunțirea, însă este nevoie de o perioadă mai lungă de testare a acestuia pentru a evidenția aceste efecte.

Acest tratament nu face parte dintr-o dietă, ci mai degrabă dintr-un stil de viață. Acesta este un stil de viață bazat pe fructe și legume proaspete consumate fără prelucrări termice.

© atlasuldesanatate.ro

2649 Total Views 3 Views Today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *