Fenomenul Coco

Crina Coco Popescu (20 ani) a devenit un fenomen al alpinismului la vârste fragede. A intrat deja în Cartea Recordurilor ca fiind cea mai tânără alpinistă care a escaladat cei mai înalţi şapte vulcani din lume: Elbrus – Europa, Kilimanjaro – Africa, Damavand – Asia, Giluwe – Oceania, Ojos del Salado – America de Sud, Pico de Orizaba – America de Nord, Sidley – Antarctica. Reprezentanţii de la Cartea Recordurilor i-au acordat în 2013 şi medalia de aur pentru cea mai de succes alpinistă (la 1200 de recorduri se acordă doar 10 medalii). În 2011, Crina a Coco Popescu a fost declarată alpinista anului în România.

Sursa: adevarul.ro


Noi, românii, am arătat întregii lumi că acolo unde există voinţă şi determinare, există şi reuşită. Împreună am conturat un vis şi l-am dus pe cele mai înalte culmi. Crina Coco Popescu a încheiat cu succes expediţia “Antarctica 2010-2011”, devenind astfel prima alpinistă din lume care a urcat pe cele mai înalte 7 vârfuri de pe cele 7 continente. Cu mândrie, ea a arborat steagul României acolo unde nimeni înainte n-a mai mai fost: cel mai sus!


Crina Coco Popescu a arătat lumii întregi că voința îți dă putere să depășești orice limită fizică. Totodată, a dus cu ea România pe cele mai înalte culmi, iar la întoarcerea pe Ojos del Salado, scria pe pagina ei web www.celmaisus.ro

Toată această experienţă a fost fantastică, dar, pentru moment, îmi ajunge. Mă întorc în România, mă întorc la voi!

Dacă sunteți curioși să aflați ce mai face Coco vizitați pagina ei de Facebook

3081 Total Views 2 Views Today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *