O poveste incredibilă

Aceiași oameni, cel mai adesea vegani, se implică în combaterea:

 • și a industriei farmaceutice (medicamente, suplimente și vaccinuri)
 • și a industriei alimentare (importuri masive de alimente și magazine străine susținute în defavoarea celor locale, modificări genetice și otrăvirea alimentelor)
 • și a despăduririlor excesive și abuzive (care conduc la accentuarea schimbărilor climatice, inundații, vânturi puternice, secetă, dispariția multor specii de plante și animale)
 • și a trendului ascendent a tehnologiei wireless GSM (4G, 5G), Wi-Fi,… (având efecte negative evidente asupra sănătății populației)
 • și a schimbărilor climatice
 • și a poluării naturii
 • și a vânătorii și a pescuitului excesiv
 • și a lagărelor de concentrare pentru animalele de consum
 • și a migrației musulmane
 • și a impunerii homosexualității
 • și a sedentarismului (produs de lipsa de educație și a unor condiții proprii pentru a face mișcare)
 • și a justiției incorecte
 • și a politicii de colonizare (prin războaie, revoluții regizate, cenzură, minciună și a folosirii metodei divide et impera)

Aceștia nu sunt golani, nu sunt drogați, nu sunt hoți. Aceștia sunt corecți, demni și muncitori.

Nu este o coincidență. Am renunțat de mult să mai cred în coincidențe.

Chiar daca doar 1% din populația acestei planete este raw vegan, nu înseamnă ca acești 1% se înșeală, iar ceilalți 99% au dreptate.

Există dovezi clare, logice și demonstrabile legate de legătura dintre alimentație și capacitatea oamenilor de a scormoni după adevăr, de a pune la îndoială informațiile primite (de a nu crede primul lucru pe care ți-l spune cineva, oricine ar fi acela), de a face conexiuni logice (de a trece prin filtrul lor) și de a testa totul.

Mâncarea procesată termic este lipsită de vitamine și enzime – principalii piloni care susțin mentenanța noastră.

Alimentele de origine animală nu sunt destinate consumului uman.

Excesele alimentare sunt mai damnatoare decât malnutriția (doar o masa, maxim doua pe zi, fără gustări între ele).

Consumul de grăsimi trebuie redus pe cât posibil.

Somnul, în timpul nopții, este important pentru eliminarea rezidiurilor și pentru procesul de mitoză (diviziune celulară). Melatonina anulează efectele devastatoare ale radicalilor liberi, care se produc în timpul procesului de mitoză, proces care se efectuează în special noaptea. Lumina inhibă producția de melatonină. Radiațiile electromagnetice inhibă asemenea luminii, producția de melatonină. Diferența este că radiațiile electromagnetice distrug în timp capacitatea glandei pineale, glanda care produce melatonina. Fără o alimentație bogată în antioxidanți, dar mai ales fără un somn profund se produce îmbătrânirea prematură scăderea sistemului imunitar și alterarea sistemului nervos (apariția tuturor bolilor mintale: demență, schizofrenie, Alzheimer, …)

Exemple de boli prevenibile:

 • Diabet II, nu este diabet, este doar o acumulare de grăsimi la nivel celular – se repară prin renunțarea la proastele obiceiuri: sedentarism, excese alimentare, consumul de grăsimi
 • Cancerul nu este o condamnare la moarte – prin tratamentele convenționale e ca și cum am trata cucuiele cu ciocanul (când noi știm că ciocanul poate provoca cucuie). Tumorile sunt doar efecte ale unor factori interni sau externi. Identificarea si eliminarea acestor factori conduc la însănătoșire.
 • Obezitatea nu e nimic altceva decât exces alimentar neconform cu ceea ce trebuie să mâncăm. Alimentele sănătoase, în mod natural, nu pot fi consumate în exces și nu creează dependența. Alimentele nesănătoase cel mai adesea sunt droguri precum alcoolul, cofeina, nicotina și toate celelalte droguri cunoscute, cu excepția cânepii care nu este un drog (deoarece are doar efecte pozitive și nu creează dependența)

Și pot să continui mult fără să mă repet… din păcate pentru viitorul umanității din ce în ce mai instabil (incert).

Mă crezi?

1360 Total Views 1 Views Today

Leave a Reply

Your email address will not be published.